Over water.nl HomeContact
HomeOver waterAdverterenTarievenContact
Water.nl is het waterportaal van Nederland. U vindt hier waterlinks die zijn onderverdeeld in verschillende hoofdrubrieken zoals Waterconsumptie en Watermanagement. Deze rubrieken zijn vervolgens weer onderverdeeld in subrubrieken. In elke rubriek zijn links ondergebracht die naar sites over het betreffende wateronderwerp verwijzen. Zo kunt u snel en gemakkelijk de informatie vinden die u zoekt. Daarnaast bieden wij u waternieuws, waterinformatie, watervacatures en een overzicht met waterevenementen in Nederland.

Waterlink:
De links die worden opgenomen, dienen naar sites te verwijzen die qua inhoud overeenkomen met het onderwerp van de waterportal. De eerste link is gratis. Stuur ons s.v.p. uw waterlink suggesties toe.

Wilt u dezelfde link echter ook nog in een andere rubriek geplaatst zien dan zijn de kosten € 10, - per maand per extra link. U kunt uw adresgegevens, de betreffende link en de gewenste rubriek mailen naar info@water.nl

Waterlink plus:
Naast een link heeft u de mogelijkheid om voor een pagina te kiezen waarop u meer informatie, de URL van uw website en eventueel een foto en logo kunt plaatsen. Wanneer bezoekers op uw link klikken, komen ze op deze pagina terecht. Vooral voor organisaties die geen website hebben is deze optie interessant. Maar ook als u al een website heeft, betekent een link plus extra aandacht. Daarnaast komt uw link op de homepage van water.nl te staan.

De kosten voor een Waterlink plus zijn € 25,- per maand, voor 2 maanden € 40,-,  6 maanden € 100,- en een jaar kost € 160,-. U kunt zich hiervoor aanmelden via het waterlink suggestie formulier o.v.v. "Waterlink plus" in de omschrijving. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk een Waterlink Plus voorbeeld.
 
Adverteren
Via water.nl kunt u tegen aantrekkelijke tarieven uw doelgroep bereiken.
Kijk voor meer informatie bij Adverteren op water
water banner


© 2008 WebGenerator | All rights reserved | Disclaimer en Privacy  Alle water sites op een rij